Horoscopul săptămânii 25 februarie-3 martie. Citeşte previziunile astrelor
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Este o săptămână în care trebuie să acorzi o atenţie deosebită situaţiei tale financiare, afacerilor tale, în general, şi când ar trebui să-ţi gestionezi cu şi mai multă atenţie bugetul. De asemenea, ar fi indicat să-ţi întocmeşti un registru de cheltuieli. Influenţele din prezent favorizează relaţiile de dragoste liniştite, consolidează înţelepciunea naturală. Îţi vei sacrifica impulsurile periculoase pentru bunele maniere, vei rezista tentaţiilor neaşteptate şi vei refuza să laşi chiar şi cea mai mică izbucnire pasională să-ţi înăbuşe raţiunea. Dacă vei continua cu încăpăţânare să-ţi cultivi gândurile pozitive în fiecare zi, vei termina prin a câştiga în faţa tendinţelor de a te închide în tine ori de a te lăsa pradă deprimării.

  • No Name, luni, 25.02.2013 20:03
    greu de acessat

    voi va ganditi oare ce enervat e sa dai nu stiu cate clickuri pana ajungi la zodia ta..trebuie sa le iei pe toate la rand...nu puteti sa le puneti pe toate pe o singura pagina?!

  • Chichi Michi, luni, 25.02.2013 10:57
    anti-reclame

    Sunteti ingrozitori cu reclamele care blocheaza paginile Eva!!! Cine se ocupa de site este o nulitate! Reclama nu inseamna sa blochezi pagina, si trebuie sa-ti dea posibilitatea sa inchizi fereastra reclamei sau sa o accesezi daca vrei. Este singurul site pe care intalnesca asa ceva. Situatia de fata nu face decat sa creeze aversiune fata de produsele respective.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro