Horoscopul săptămânii 25 februarie-3 martie. Citeşte previziunile astrelor
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei resimţi din plin agitaţia în care vei fi prinsă. Proiecte, plăţi, rate, sedinţe şi întâlniri adăugate rutinei zilnice te vor face să simţi nevoia ca ziua să aibă mai mult de 24 de ore. Începutul de săptămână te va găsi cu un sistem nervos mult mai sensibil, aşa că va trebui să ai mare grijă de nervii tăi. Evită orice fel de excese, în special alcoolul şi tutunul. De asemenea, acordă mare atenţie sănătăţii tale care este dependentă de sistemul nervos şi care, în această perioadă, dacă nu eşti rezonabilă, îţi poate crea mari probleme. În cea mai mare parte a timpului, vei fi tandră şi nostalgică. Te vei gândi la vechile tale aventuri de dragoste cu melancolie, iar acest lucru nu te va nemulţumi.

  • No Name, luni, 25.02.2013 20:03
    greu de acessat

    voi va ganditi oare ce enervat e sa dai nu stiu cate clickuri pana ajungi la zodia ta..trebuie sa le iei pe toate la rand...nu puteti sa le puneti pe toate pe o singura pagina?!

  • Chichi Michi, luni, 25.02.2013 10:57
    anti-reclame

    Sunteti ingrozitori cu reclamele care blocheaza paginile Eva!!! Cine se ocupa de site este o nulitate! Reclama nu inseamna sa blochezi pagina, si trebuie sa-ti dea posibilitatea sa inchizi fereastra reclamei sau sa o accesezi daca vrei. Este singurul site pe care intalnesca asa ceva. Situatia de fata nu face decat sa creeze aversiune fata de produsele respective.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro