Horoscopul săptămânii 25 februarie-3 martie. Citeşte previziunile astrelor
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Influenţele săptămânii nu îţi vor fi chiar favorabile la locul tău de muncă şi va fi nevoie să lucrezi într-o atmosferă agitată şi confuză care nu îţi va permite să ai randamentul pe care ţi-l doreşti. Astrele îţi vor oferi toate mijloacele pentru o stabilitate afectivă minunată şi izbucniri romantice, iar inima ta va sărbători. Dacă eşti singură, fără partener, s-ar putea ca, de data aceasta, să întâlneşti marea dragoste. Fereşte-te de arsuri, explozii sau intoxicaţii. Nu spera că lucrurile se vor îndrepta de la sine, pentru că, dacă nu faci nimic, nu numai că nu vei găsi niciun fel de soluţii reale, dar s-ar putea ca, pur şi simplu, o situaţie delicată să se transforme într-o adevarată catastrofă.

  • No Name, luni, 25.02.2013 20:03
    greu de acessat

    voi va ganditi oare ce enervat e sa dai nu stiu cate clickuri pana ajungi la zodia ta..trebuie sa le iei pe toate la rand...nu puteti sa le puneti pe toate pe o singura pagina?!

  • Chichi Michi, luni, 25.02.2013 10:57
    anti-reclame

    Sunteti ingrozitori cu reclamele care blocheaza paginile Eva!!! Cine se ocupa de site este o nulitate! Reclama nu inseamna sa blochezi pagina, si trebuie sa-ti dea posibilitatea sa inchizi fereastra reclamei sau sa o accesezi daca vrei. Este singurul site pe care intalnesca asa ceva. Situatia de fata nu face decat sa creeze aversiune fata de produsele respective.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro