Horoscopul săptămânii 25 februarie-3 martie. Citeşte previziunile astrelor
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dacă activitatea ta profesională se desfăşoară având legătură directă cu şefii tăi ierarhici, s-ar putea ca aceştia, pe măsură ce au căpătat încredere în tine, să-ţi propună mai multe responsabilităţi de care să te ocupi, iar dacă activitatea ta profesională se desfăşoară independent, vei avea o însemnată creştere a clientelei. Poate fi perioada bună pentru a cere o promovare, un premiu sau pentru a ţi se recunoaşte meritele, în vederea ocupării, cândva, a unui post mai bun. S-ar putea să te simţi puţin ameţită, la sfârşitul programului, mai ales în a doua jumătate a săptămânii. Însă, poţi să stai liniştită, nu este nimic serios de care să te temi, ai grijă să mănânci doar ceva uşor în fiecare seară, eventual lactate care se vor dovedi o alegere excelentă, din cauza faptului că sunt bogate în calciu, lucru de care ai mare nevoie în această perioadă.

  • No Name, luni, 25.02.2013 20:03
    greu de acessat

    voi va ganditi oare ce enervat e sa dai nu stiu cate clickuri pana ajungi la zodia ta..trebuie sa le iei pe toate la rand...nu puteti sa le puneti pe toate pe o singura pagina?!

  • Chichi Michi, luni, 25.02.2013 10:57
    anti-reclame

    Sunteti ingrozitori cu reclamele care blocheaza paginile Eva!!! Cine se ocupa de site este o nulitate! Reclama nu inseamna sa blochezi pagina, si trebuie sa-ti dea posibilitatea sa inchizi fereastra reclamei sau sa o accesezi daca vrei. Este singurul site pe care intalnesca asa ceva. Situatia de fata nu face decat sa creeze aversiune fata de produsele respective.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro