Horoscopul săptămânii 25 februarie-3 martie. Citeşte previziunile astrelor
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Fereşte-te să-ţi impui gândurile sau ideile cu caracter general care, în opinia ta, te vor ajuta să găseşti soluţiile la multe dintre problemele cu care te confrunţi în prezent. Dacă duci o viaţă de cuplu, influenţele din cursul acestei săptămâni s-ar putea să te determine să te izolezi de ceilalţi, probabil din cauza unor probleme pe care le ai cu anumite persoane mai tinere. Dacă eşti singură, fără partener, s-ar putea să ai mici dificultăţi în găsirea persoanei potrivite pentru tine, pentru că cei care îţi plac şi pe care îi vei întâlni, într-o zi sau alta, au deja o parteneră stabilă. Profită de influenţele favorabile din această săptămână, pentru a-ţi rezolva micile neînţelegeri din familia ta, dacă este cazul.

  • No Name, luni, 25.02.2013 20:03
    greu de acessat

    voi va ganditi oare ce enervat e sa dai nu stiu cate clickuri pana ajungi la zodia ta..trebuie sa le iei pe toate la rand...nu puteti sa le puneti pe toate pe o singura pagina?!

  • Chichi Michi, luni, 25.02.2013 10:57
    anti-reclame

    Sunteti ingrozitori cu reclamele care blocheaza paginile Eva!!! Cine se ocupa de site este o nulitate! Reclama nu inseamna sa blochezi pagina, si trebuie sa-ti dea posibilitatea sa inchizi fereastra reclamei sau sa o accesezi daca vrei. Este singurul site pe care intalnesca asa ceva. Situatia de fata nu face decat sa creeze aversiune fata de produsele respective.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro