Horoscopul săptămânii 25 februarie-3 martie. Citeşte previziunile astrelor
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dacă ai o viaţă de cuplu, vei începe să găseşti viaţa conjugală şi restricţiile familiale destul de greu de suportat şi, ca o reacţie a ta la acestea, vei fi înclinată să faci mai puţine concesii decât ca de obicei. Numeroasele responsabilităţi şi obligaţii, de care nu poţi să scapi, s-ar putea să-ţi submineze optimismul. Învaţă, mai bine, ce este răbdarea. Pentru a lupta împotriva stresului, care îţi provoacă, printre altele, riduri şi cearcăne, lucru care ţi se întâmplă din ce în ce mai des şi din cauza alimentelor consumate în exces, există o soluţie la îndemână: practică mai mult sport, de preferat în aer liber şi adoptă o filozofie de viaţă mult mai bună.

  • No Name, luni, 25.02.2013 20:03
    greu de acessat

    voi va ganditi oare ce enervat e sa dai nu stiu cate clickuri pana ajungi la zodia ta..trebuie sa le iei pe toate la rand...nu puteti sa le puneti pe toate pe o singura pagina?!

  • Chichi Michi, luni, 25.02.2013 10:57
    anti-reclame

    Sunteti ingrozitori cu reclamele care blocheaza paginile Eva!!! Cine se ocupa de site este o nulitate! Reclama nu inseamna sa blochezi pagina, si trebuie sa-ti dea posibilitatea sa inchizi fereastra reclamei sau sa o accesezi daca vrei. Este singurul site pe care intalnesca asa ceva. Situatia de fata nu face decat sa creeze aversiune fata de produsele respective.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro