Horoscop chinezesc 2013: Anul Şarpelui de Apă. Citeşte previziunile pentru zodia ta
Câine

În anul Şarpelui de Apã, nativii Câine nu vor fi zgârciţi cu eforturile, ba chiar se poate spune cã vor ajunge sã fie îngropaţi în muncã. Conform Zodiacului chinezesc, anul acesta va fi extrem de laborios, iar taoatã aceastã energie consumatã va avea, într-un final, un profit palpabil.
Dacã, în general, nativii Câine sunt nişte persoane agere, anul acesta vor fi şi mai şi! Vor şti cum sã menţinã un echilibru perfect între viaţa persoanlã şi cea profesionalã.  Loialitatea voastrã este recunoscutã, iar acum în anul Şarpelui, instinctele voastre vor fi la un nivel şi mai ridicat. Persoanele din jurul vostru vor realiza, foarte repde, cât de simpatici sunteţi, iar acet lucru vã va aduce notorietate.
Însã, mare atenţie la persoanele din instituţiile publice, acolo nu ţine drãgãlãşenia! Influenţele nu sunt bune pentru aceste relaţii, iar certurile ce pot apãrea vã vor face viaţa urâtã. Norocul vine, însã, pe partea financiarã, exceptând lunile de varã. În orice caz, munca susţinutã poate schimba totul. Sfatul este sã vã folosiţi din plin de toate avantajele pe care le aveţi la un moment dat.
Nativii Câine pot avea un an 2013 plin de momente romantice, de experienţe amoroase plãcute. În special nativii care au deja pe cineva pot petrece clipe de neuitat alãturi de jumãtatea lor. Nici cei singuri nu sunt dezavantajaţi, probabilitatea ca sufletul pereche sã se iveascã în acest an fiind ridicatã.
Nativii Câine trebuie sã înţeleagã, însã, cã dragostea şi loialitatea nu sunt singurele componente care fac ca o relaţie de dragoste sã meargã. Nu sunt ameninţãri semnificative în domeniul sãnãtãţii, dar nu stricã sã evitaţi orice deranj, pentru a nu va afecta starea de bine.
Anul Şarpelui de Apã va fi un an bun pentru nativii Câine, care nu trebuie sã exagereze în niciun domeniu.

  • Carmen Badea, joi, 21.08.2014 21:29
    horoscop

    Vreau sa stiu ce zodie sunt in zodiacul chinezesc! Sunt zodia taur! ♥

  • pascu ilie, joi, 21.03.2013 20:07
    totul despre sarpele de apa

    am incredere in acest horoscop

  • Rusu Sanziana, vineri, 15.02.2013 10:01
    horoscopul chinezesc

    Buna dimineata,am citit ,am facut comparatie si sunt impresionata! Este atit de clar,atit de apropiat de realitate...Incredibil... De doi ani urmaresc zodiacul chinezesc....

  • Radu, miercuri, 13.02.2013 09:54
    horoscop chinezesc

    In zodiacul european de 12 zodii, imi spuen ca la rac esti norocos la bani, in cel chinezesc este pe invers. Unde-i adevarul , cum spunea un clasic in viata ,mai draga ?

  • eugen, marţi, 12.02.2013 09:38
    horoscop

    previziuni pentru zodia varsator-corespondent in chinezesc.Multumesc

  • veronica manea, luni, 11.02.2013 08:13
    horoscop

    previziuni pentru zodia pesi,am incredere.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro