Horoscop chinezesc 2013: Anul Şarpelui de Apă. Citeşte previziunile pentru zodia ta
Maimuţă

Nativii Maimuţã se vor bucura, în anul Şarpelui de Apã, conform Zodiacului chinezesc, de multe recompense. Vor vedea şi ziua în care vor cunoaşte gustul succesului unui proiect important pe care îl vor finaliza. Nativii vor cãuta mreu provocãrile, chiar şi acolo unde este vizibil riscul.
Aşadar, anul Şarpelui 2013 va fi un an plin, pentru nativii Maimuţã. Veţi fi ocupaţi aproape tot timpul, iar aceasta este foarte bine pentru voi. Norocul îşi va întinde aripa şi peste acest an, dupã ce a fost strârnit de voi în anul anterior. O zonã în care nu vã veţi simţi prea confortabil, în acest an, este cea a comunicãrii, a socializãrii cu cei de lângã voi. În orice caz, apropiaţii vã vor întinde mâna, în momentele în care veţi avea nevoie de ajutor.
Latura financiarã este bunã pentru voi, în 2013. Însã, nu trebuie sã uitaţi sã faceţi eforturi constante, pentru cã banii nu intrã niciodatã singuri în conturile voastre. În plus, multţi ochi neprietenoşi sunt aţintiţi asupra bunurilor voastre.
Şi viaţa amoroasã vã va aduce satisfacţii. Familia va avea un rol imprtant în crearea stãrii de bine. Pentru unii nativi Maimuţã, aceastã fericire poate fi completatã cu apariţia unui copil. Cel mai bine vã veţi înţelege, în anul Şarpelui de Apã, cu Dragonul şi cu Şobolanul.
Fiţi mereu cu ochii în patru, cãci accidentele pot aduce, pe lângã deteriorarea stãrii de sãnãtate, şi o mare pierdere de bani. Sãnãtatea vã poate crea un mare disconfort anul acesta. De altfel aceasta pare a fi marea îngrijorare a nativilor Maimuţã, în anul Şarpelui de Apã.

  • Carmen Badea, joi, 21.08.2014 21:29
    horoscop

    Vreau sa stiu ce zodie sunt in zodiacul chinezesc! Sunt zodia taur! ♥

  • pascu ilie, joi, 21.03.2013 20:07
    totul despre sarpele de apa

    am incredere in acest horoscop

  • Rusu Sanziana, vineri, 15.02.2013 10:01
    horoscopul chinezesc

    Buna dimineata,am citit ,am facut comparatie si sunt impresionata! Este atit de clar,atit de apropiat de realitate...Incredibil... De doi ani urmaresc zodiacul chinezesc....

  • Radu, miercuri, 13.02.2013 09:54
    horoscop chinezesc

    In zodiacul european de 12 zodii, imi spuen ca la rac esti norocos la bani, in cel chinezesc este pe invers. Unde-i adevarul , cum spunea un clasic in viata ,mai draga ?

  • eugen, marţi, 12.02.2013 09:38
    horoscop

    previziuni pentru zodia varsator-corespondent in chinezesc.Multumesc

  • veronica manea, luni, 11.02.2013 08:13
    horoscop

    previziuni pentru zodia pesi,am incredere.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro