Horoscop chinezesc 2013: Anul Şarpelui de Apă. Citeşte previziunile pentru zodia ta
Dragon

Nativilor Dragon, anul Şarpelui de Apã le rezervã o ambianţã plãcutã, plinã de activitate, în special la muncã. Succesul este prezent în acest an. Apar multe oportunitãţi, ceea ce va impulsiona schimbãrile şi îmbunãtãţirile în diverse domenii. O nouã perspectivã este la îndemâna acestor nativi.
Anul 2013, pare a fi ca o cãlãtorie într-un roller-coaster, conform Zodiacului chinezesc. Suişurile şi coborâşurile ce vã aşteaptã ar putea fi cam obositoare, pentru nativii Dragon. Anul, însã, va fi favorabil carierei. Este indicat sã profitaţi de absolut orice oportunitate ce vi se oferã în aceastã perioadã şi veţi obţine ce e mai bun. Munca susţinutã vã va aduce recunoaştere, iar succesul nu se va lãsa aşteptat.
Financiar, totul ar trebui sã fie pe plus. Însã, încasãrile vor avea un drum lung şi anevoios. De aceea, este bine sã nu fiţi mânã largã, chiar dacã banii trebuie sã intre. Evitaţi jocurile de noroc şi pariurile, cãci nu de aici va veni câştig.
În dragoste, nativii Dragon vor experimenta suficient de multe momente de calitate, alãturi de jumãtatea lor. Însã, un sentiment de singurãtate nu vã va da pace, oricât de ocupaţi veţi fi.
Sãnãtatea va fi protejatã, unele boli având şanse de vindecare. Dar, rãmâneţi conştienţi de ameninţarea ce vine de la câteva afecţiuni comune, care pot sã vã afecteze şi familia.
Una peste alta, anul Şarpelui de Apã va fi, pentru Dragoni, un an bun, profitabil şi în care ar trebui sã puneţi deoparte bani albi, pentru zile negre.

  • Carmen Badea, joi, 21.08.2014 21:29
    horoscop

    Vreau sa stiu ce zodie sunt in zodiacul chinezesc! Sunt zodia taur! ♥

  • pascu ilie, joi, 21.03.2013 20:07
    totul despre sarpele de apa

    am incredere in acest horoscop

  • Rusu Sanziana, vineri, 15.02.2013 10:01
    horoscopul chinezesc

    Buna dimineata,am citit ,am facut comparatie si sunt impresionata! Este atit de clar,atit de apropiat de realitate...Incredibil... De doi ani urmaresc zodiacul chinezesc....

  • Radu, miercuri, 13.02.2013 09:54
    horoscop chinezesc

    In zodiacul european de 12 zodii, imi spuen ca la rac esti norocos la bani, in cel chinezesc este pe invers. Unde-i adevarul , cum spunea un clasic in viata ,mai draga ?

  • eugen, marţi, 12.02.2013 09:38
    horoscop

    previziuni pentru zodia varsator-corespondent in chinezesc.Multumesc

  • veronica manea, luni, 11.02.2013 08:13
    horoscop

    previziuni pentru zodia pesi,am incredere.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro