Horoscop chinezesc 2013: Anul Şarpelui de Apă. Citeşte previziunile pentru zodia ta
Cocoş

Anul Şarpelui de Apã va fi unul benefic, pentru nativii Cocoş. Vor fi beneficiarii mai multor oportunitãţi care le vor permite sã schimbe cursul evenimentelor în favoarea lor. Acest lucru va avea un impact semnificativ asupra calitãţii vieţii.
Însã, nativii Cocoş nu trebuie sã se bazeze pe noroc, în 2013, conform Zodiacului chinezesc. Succesul va veni, însã numai în urma unei munci intense. De asemenea, anul acesta va veni cu câteva lecţii extrem de utile, pe care Cocoşii le vor învãţa.
Zona carierei va suferi câteva turbulenţe, sub influenţa unei stele nefavorabile, ceea ce  v-ar putea da peste cap unele planuri. De asemena, este de aşteptat ca, în unele situaţii, sã sufere şi raţionamentul vostru. Nu vor fi probleme sã vã urmaţi calea. Mai ales cã şi cu banii veţi sta binişor, conform Zodiacului chinezesc. Dacã veţi primi promovarea mult visatã, atunci puteţi spune ca sunteţi binecuvântaţi. Banii pot veni din toate direcţiile, iar oportunitãţile sunt extrem de mari. O viaţã mult mai bunã se prefigureazã, o datã cu anul Şarpelui.
Şi steaua dragostei strãluceşte asupra nativilor Cocoş, în 2013. Starea emoţionalã va fi destul de instabilã, chiar subţire în multe momente, ceea ce vã va face vulnerabili. Însã, imediat ce veţi întâlni o persoanã de sex opus, care vã place, vã veţi simţi extrem de confortabil lângã ea. Nativii Cocoş vor gãsi potrivire, în 2013, cu Bivolul şi Dragonul.
Influenţele uşor negative, în sectorul sãnãtãţii, vor face ca anul sã treacã greu. Mare atenţie la lovituri şi tãieturi. Manipulaţi cu grija ustensilele de orice fel.
În general, anul Şarpelui de Apã va fi plãcut pentru nativii Cocoş, chiar dacã este recomandat sã staţi mai tot timpul în alertã.

  • Carmen Badea, joi, 21.08.2014 21:29
    horoscop

    Vreau sa stiu ce zodie sunt in zodiacul chinezesc! Sunt zodia taur! ♥

  • pascu ilie, joi, 21.03.2013 20:07
    totul despre sarpele de apa

    am incredere in acest horoscop

  • Rusu Sanziana, vineri, 15.02.2013 10:01
    horoscopul chinezesc

    Buna dimineata,am citit ,am facut comparatie si sunt impresionata! Este atit de clar,atit de apropiat de realitate...Incredibil... De doi ani urmaresc zodiacul chinezesc....

  • Radu, miercuri, 13.02.2013 09:54
    horoscop chinezesc

    In zodiacul european de 12 zodii, imi spuen ca la rac esti norocos la bani, in cel chinezesc este pe invers. Unde-i adevarul , cum spunea un clasic in viata ,mai draga ?

  • eugen, marţi, 12.02.2013 09:38
    horoscop

    previziuni pentru zodia varsator-corespondent in chinezesc.Multumesc

  • veronica manea, luni, 11.02.2013 08:13
    horoscop

    previziuni pentru zodia pesi,am incredere.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro