Horoscop chinezesc 2013: Anul Şarpelui de Apă. Citeşte previziunile pentru zodia ta
Şarpe

Nativii Şarpe vor beneficia, în chiar Anul Şarpelui de Apã, de un mai pronunţat simţ al afacerilor. Capacitatea lor analiticã şi determinarea vor fi de nezdruncinat. Acest lucru îi poate transforma pe aceşti nativi în afacerişti de forţã, cu profit bunişor.
Aşa cum este de aşteptat, anul acesta va rãmâne în sufletul nativilor Şarpe pentru mult timp. Vor fi cei mai norocoşi, dintre toate zodiile chinezeşti. Însã, pânã la urmã, se va dovedi cã şi regele este om. Acest lucru înseamnã cã nu veţi fi feriţi de problemele care se ţin de coada voastrã din anii trecuţi.
Pentru tot ceea ce veţi face, veţi primi aprecierea cuvenitã, mai ales dacã reuşiţi sã scoateţi la ivealã talentele ascunse. Dacã anul trecut totul a fost tumultuos, anul 2013 ar trebui sã vã aducã stabilitate. Anul Şarpelui va fi un an bun pentru carierã. O mãrire de salariu este şi ea vizibilã.
Certurile trebuie evitate, pentru cã nu vor avea alt rezultat decât pãtarea reputaţiei voastre. Mai ales cã nativii Şarpe pot câştiga bani frumoşi în anul lor, sub o stea extrem de norocoasã. Însã, aceasta nu va strãluci dacã vã veţi lãsa pe tânjalã, dacã nu veţi continua cu eforturile personale.
Viaţa sentimentalã nu vã va aduce "artificii", anul acesta. Compatibili cu voi sunt, în 2013, nativii Cocoş şi Bivol. Conform zodiacului chinezesc, recomandarea este sã vã pãstraţi calmul cu orice preţ şi sã aveţi capul pe umeri, pentru a obţinea liniştea doritã în dragoste şi în întreaga voastrã evoluţie.
Va trebui sã aveţi multã grijã de propria sãnãtate, pentru cã este de aşteptat sã aveţi un nivel de energie mai scãzut şi sã nu vã simţiţi confortabil de fiecare datã. În unele momente, nativii Şarpe vor simţi apãsarea singurãtãţii. Mai degrabã decât problemele fizice, anul acest psihicul poate fi cel care sã sufere.
În general, Zodiacul chinezesc vã prevede un an cu rezultate promiţãtoare. Chiar dacã câştigurile pot fi serioase, cheltuielile nagândite trebuie ţinute sub control şi cãutaţi sã economisiţi. Nativii Şarpe singuri pot întâlni acum marea dragoste.

  • Carmen Badea, joi, 21.08.2014 21:29
    horoscop

    Vreau sa stiu ce zodie sunt in zodiacul chinezesc! Sunt zodia taur! ♥

  • pascu ilie, joi, 21.03.2013 20:07
    totul despre sarpele de apa

    am incredere in acest horoscop

  • Rusu Sanziana, vineri, 15.02.2013 10:01
    horoscopul chinezesc

    Buna dimineata,am citit ,am facut comparatie si sunt impresionata! Este atit de clar,atit de apropiat de realitate...Incredibil... De doi ani urmaresc zodiacul chinezesc....

  • Radu, miercuri, 13.02.2013 09:54
    horoscop chinezesc

    In zodiacul european de 12 zodii, imi spuen ca la rac esti norocos la bani, in cel chinezesc este pe invers. Unde-i adevarul , cum spunea un clasic in viata ,mai draga ?

  • eugen, marţi, 12.02.2013 09:38
    horoscop

    previziuni pentru zodia varsator-corespondent in chinezesc.Multumesc

  • veronica manea, luni, 11.02.2013 08:13
    horoscop

    previziuni pentru zodia pesi,am incredere.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro