Horoscop chinezesc 2013: Anul Şarpelui de Apă. Citeşte previziunile pentru zodia ta
Iepure

Din punctul de vedere al Zodiacului chinezesc, anul Şarpelui de Apã va destul de complex, pentru nativii Iepure. Aceştia vor da dovadã de mai mult rafinament şi vor fi mai tãcuţi ca altãdatã.
Anul 2013 va fi un an mulţumitor. Poate doar o singurã lunã, din cele douãsprezece, va fi mai greu de trecut. Nativii Iepure vor avea se suportat, în unele perioade, momente extrem de palpitante, de aceea pregãtiţi-vã sã fiţi puternici. Sunt de aşteptat cãlãtorii, inclusiv peste hotare.
Grija pentru buzunarul propriu trebuie sã v-o manifestaţi întregul an, cãci nu vor fi evoluţii pozitive, spectaculoase. Cu toate acestea, munca intensã vã va ţine pe linia de plutire şi vã va aduce unele mici satisfacţii materiale. Implicarea în tot felul de diferenduri, cu care, de fapt, nu aveţi nimic în comun, va însemna un puternic regres şi o plafonare. Atenţie la tentaţiile care vor apãrea, atunci când veţi fi martorii unor cereri de a bãga bani în scheme financiare neverificate. Impostorii vã vor da târcoale, aşa cã evitaţi sã vã implicaţi. Este indicat sã nu puneţi mare preţ pe bani, pe latura materialã, în general, pentru cã, anul acesta, vã pot aduce necazuri.
Nici în dragoste nu veţi feriţi de ape tulburi. Totul va porni de la certuri, cãrora nu veţi şti sã le puneţi punct, atunci când trebuie. Totuşi, nativii Iepure care nu au pe nimeni vor avea partea lor de succes. Sufletul pereche li se poate arãta într-un mod spectaculos.
Cãutaţi mereu curãţenia, liniştea şi bucuria simplã, iar organismul vostru va reacţiona bine. Sunt de aşteptat şi unele probleme de sãnãtate, chiar dacã nu vã va fi pusã la încercare fragilitatea.
În general, lozul norocos nu va ajunge în curtea nativilor Iepure, anul acesta. Nu uitaţi, însã, cu multã muncã şi transpiraţie, se poate schimba totul.

  • Carmen Badea, joi, 21.08.2014 21:29
    horoscop

    Vreau sa stiu ce zodie sunt in zodiacul chinezesc! Sunt zodia taur! ♥

  • pascu ilie, joi, 21.03.2013 20:07
    totul despre sarpele de apa

    am incredere in acest horoscop

  • Rusu Sanziana, vineri, 15.02.2013 10:01
    horoscopul chinezesc

    Buna dimineata,am citit ,am facut comparatie si sunt impresionata! Este atit de clar,atit de apropiat de realitate...Incredibil... De doi ani urmaresc zodiacul chinezesc....

  • Radu, miercuri, 13.02.2013 09:54
    horoscop chinezesc

    In zodiacul european de 12 zodii, imi spuen ca la rac esti norocos la bani, in cel chinezesc este pe invers. Unde-i adevarul , cum spunea un clasic in viata ,mai draga ?

  • eugen, marţi, 12.02.2013 09:38
    horoscop

    previziuni pentru zodia varsator-corespondent in chinezesc.Multumesc

  • veronica manea, luni, 11.02.2013 08:13
    horoscop

    previziuni pentru zodia pesi,am incredere.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro