Horoscop chinezesc 2013: Anul Şarpelui de Apă. Citeşte previziunile pentru zodia ta
Porc

Pentru nativii Porc, Anul Şarpelui de Apã va fi propice pentru alianţe de tot felul. Conform Zodiacului chinezesc, anul 2013 vine cu suficiente oportunitãţi pentru a vã fi susţinute activitãţile. Va fi anul în care veţi avea de luptat, în plan profesional, iar acest lucru vã va conduce cãtre unele succese strãlucite.
Pentru cã nativii Porc vor avea nevoie de multã energie, sunt sfãtuiţi sã stea cât pot de mult pe lângã casã şi familie. Altfel, orice acumulare se poate risipi în contact cu civilizaţia. Nu ar trebui sã rataţi ocazia de a pleca într-o excursie împreunã cu cei dragi. Alãturi de ei puteţi pleca oriunde.
Anul Şarpelui de Apã va fi unul foarte norocos pentru nativii Porc. Vã veţi bucura de plãcerile vieţii, cu atât mai mult cu cât aţi avut, un an înainte, momente destul de grele. Anul 2013 poate sã vã aducã tot ceea ce vã doriţi. Cel mai frumos lucru pe care îl puteţi face este sã împãrţiţi fericirea cu cei apropiaţi. Relaţiile dintre voi se vor consolida puternic.
La serviciu veţi fi deseori solicitaţi sã lucraţi suplimentar, însã nu aşteptaţi bani în plus. Trebuie sã fiţi concentraţi în orice moment. Veniturile nu vor fi spectaculoase, ba din contrã, în unele momente, influenţele negative îşi vor face simţitã prezenţa.
Beneficiind de o personalitate extrem de plãcutã, nativii Porc vor avea o viaţã sentimentalã liniarã. Cu toate acestea, se va dovedi o încercare foarte grea pentru voi sã menţineţi pe linia de plutire o anumitã relaţie. Lucrurile vor rãmâne sub control, dacã veţi depune eforturi intense.
Unele afecţiuni minore vã vor deranja şi anul acesta, dar dacã aveţi grijã de ele la timp, totul va fi bine.
Norocul nativilor Porc în anul Şarpelui de Apã este o chestiune...de noroc, nefiind influenţat direct de vreo stea, aşa cã va trebui sã ţineţi cont cã destinul este doar în mâinile voastre.

  • Carmen Badea, joi, 21.08.2014 21:29
    horoscop

    Vreau sa stiu ce zodie sunt in zodiacul chinezesc! Sunt zodia taur! ♥

  • pascu ilie, joi, 21.03.2013 20:07
    totul despre sarpele de apa

    am incredere in acest horoscop

  • Rusu Sanziana, vineri, 15.02.2013 10:01
    horoscopul chinezesc

    Buna dimineata,am citit ,am facut comparatie si sunt impresionata! Este atit de clar,atit de apropiat de realitate...Incredibil... De doi ani urmaresc zodiacul chinezesc....

  • Radu, miercuri, 13.02.2013 09:54
    horoscop chinezesc

    In zodiacul european de 12 zodii, imi spuen ca la rac esti norocos la bani, in cel chinezesc este pe invers. Unde-i adevarul , cum spunea un clasic in viata ,mai draga ?

  • eugen, marţi, 12.02.2013 09:38
    horoscop

    previziuni pentru zodia varsator-corespondent in chinezesc.Multumesc

  • veronica manea, luni, 11.02.2013 08:13
    horoscop

    previziuni pentru zodia pesi,am incredere.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro