Horoscop chinezesc 2013: Anul Şarpelui de Apă. Citeşte previziunile pentru zodia ta
Cal

Anul Şarpelui de Apã îi va pune pe nativii Cal în faţa uneia dintre cele mai importante rãscruci existenţiale. Vor avea de fãcut alegeri importante, pe lângã multitudinea de oferte şi oportunitãţi care le vor fi prezentate.
Conform Zodiacului chinezesc, nici anul acesta nu vor lipsi suişurile şi coborâşurile. Însã, acestea nu vor avea darul de a le da viaţa peste cap, nativilor Cal. Anul va fi împãrţit aproape egal între avenimente favorabile şi nefavorabile. Sectorul carierei este cel care va aduna cele mai multe stele negative şi va aduce probleme. Pot fi de naturã financiarã, o datã ce necazurile din anul anterior nu se vor termina. Totuşi, nu se prevede a fi un întreg an cu ghinion, pe aceastã laturã, însã nativii Cal vor fi serios afectaţi.
Dar, unde nu este noroc la bani, apare norocul în dragoste. Lucru care îi poate consola pe mulţi dintre aceşti nativi. Cu toate acestea, mariajele nu vor fi favorizate. Şi nici relaţiile de lungã duratã, care au toate şansele sã se împotmoleascã. Aşadar, distraţi-vã! Dacã veţi cãuta compatibilitate, în anul Şarpelui de Apã, veţi gãsi la Caprã şi Dragon. Atenţie, însã, la relaţia pe care o aveţi în prezent, pentru cã pot apãrea ameninţãri din partea unei a treia persoane.
O foarte mare atenţie trebuie sã acordaţi sãnãtãţii, steaua care vã protejeazã fiind foarte slabã, în acest an. Un somn bun va fi mereu un bun ajutor pentru a vã susţine sãnãtatea.
În general, anul Şarpelui de Apã nu este un an cu noroc pentru nativii Cal, dar voinţa lor poate sã treacã peste multe bariere.

  • Carmen Badea, joi, 21.08.2014 21:29
    horoscop

    Vreau sa stiu ce zodie sunt in zodiacul chinezesc! Sunt zodia taur! ♥

  • pascu ilie, joi, 21.03.2013 20:07
    totul despre sarpele de apa

    am incredere in acest horoscop

  • Rusu Sanziana, vineri, 15.02.2013 10:01
    horoscopul chinezesc

    Buna dimineata,am citit ,am facut comparatie si sunt impresionata! Este atit de clar,atit de apropiat de realitate...Incredibil... De doi ani urmaresc zodiacul chinezesc....

  • Radu, miercuri, 13.02.2013 09:54
    horoscop chinezesc

    In zodiacul european de 12 zodii, imi spuen ca la rac esti norocos la bani, in cel chinezesc este pe invers. Unde-i adevarul , cum spunea un clasic in viata ,mai draga ?

  • eugen, marţi, 12.02.2013 09:38
    horoscop

    previziuni pentru zodia varsator-corespondent in chinezesc.Multumesc

  • veronica manea, luni, 11.02.2013 08:13
    horoscop

    previziuni pentru zodia pesi,am incredere.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro