Horoscop chinezesc 2013: Anul Şarpelui de Apă. Citeşte previziunile pentru zodia ta
Capră

Anul Şarpelui de Apã îi pune pe nativii Caprã, conform Zodiacului chinezesc, într-o expectativã prelungitã, în ceea ce priveşte latura profesionalã. Vor fi nişte observatori feroci şi puţine lucruri le vor scãpa. Dacã animalul care reprezintã zodia nu are o imaginaţie debordantã, nativii Caprã vor da dovadã, în 2013, cã au mintea deschisã, gata sã-şi depãşeascã adversarii în momentul în care miros "o afacere bunã", o oportunitate.
Nativii Caprã vor dovedi o sensibilitate deosebitã, în tot acest an. Faptele lor bune vor primi apreciere, mai mult ca niciodatã. În 2013, abilitãţile voastre de a trãi confortabil, talentele şi creativitatea vor ieşi la suprafaţã. Sunteţi, mai mereu, gata sã faceţi lucruri neobişnuite, cum ar spiritism, cãlãtorii în locuri aproape inaccesibile sau misterioase etc.
În ceea ce priveşte cariera, în anul Şarpelui de Apã, veţi avea ceva bariere de depãşit. Va trebui, înainte de toate, sã munciţi din greu ca sã vã menţineţi în atenţia şefilor. Poziţia voastrã va fi mai mereu ameninţatã, iar totul se poate transforma într-o luptã. Cariera şi banii merg mânã în mânã, aşa cã nu trebuie sã vã aşteptaţi sã vã îmbogãţiţi, în acest an 2013. Doar o carierã sãnãtoasã, va însemna şi bogãţie.
Anul Şarpelui nu este anul vostru cu noroc la bani, aşa cã, mai bine, coaseţi-vã buzunarele. Evitaţi sã investiţi, evitaţi sã plecaţi în deplasãri care nu vã aduc folos. Ciocnirile cu concurenţa sau cu rivalii direcţi pot aduce, de asemenea, un stres de nedorit.
Pentru nativii care cãutã compatibilitate, în acest an al Şarpelui de Apã o pot gãsi la Iepure si Cal.
Pare ca anul acesta, 2013, este unul foarte dificil pentru nativii Caprã, însã nu vã speriaţi, pentru cã timpul nu stã în loc, iar voi aveţi rãbdare, pe care o veţi folosi din plin.

  • Carmen Badea, joi, 21.08.2014 21:29
    horoscop

    Vreau sa stiu ce zodie sunt in zodiacul chinezesc! Sunt zodia taur! ♥

  • pascu ilie, joi, 21.03.2013 20:07
    totul despre sarpele de apa

    am incredere in acest horoscop

  • Rusu Sanziana, vineri, 15.02.2013 10:01
    horoscopul chinezesc

    Buna dimineata,am citit ,am facut comparatie si sunt impresionata! Este atit de clar,atit de apropiat de realitate...Incredibil... De doi ani urmaresc zodiacul chinezesc....

  • Radu, miercuri, 13.02.2013 09:54
    horoscop chinezesc

    In zodiacul european de 12 zodii, imi spuen ca la rac esti norocos la bani, in cel chinezesc este pe invers. Unde-i adevarul , cum spunea un clasic in viata ,mai draga ?

  • eugen, marţi, 12.02.2013 09:38
    horoscop

    previziuni pentru zodia varsator-corespondent in chinezesc.Multumesc

  • veronica manea, luni, 11.02.2013 08:13
    horoscop

    previziuni pentru zodia pesi,am incredere.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro